Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

L Ceku

- orë/ditë 2 vite eksperiencë

Prsh.Me duhet Pune urgjentisht ndodhem ne Zvicer.jam e dashur me femijet.kam pervoje.flm

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: -
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti