Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirlinda Krasniqi

9 deri 5 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femi , per detalet flasim,nr 049903586

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 9 deri 5
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti