Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Selxhije Vitija

8 ohr orë/ditë

Kërkoj kujdestare për vajzen time në zvicer të jeni e dashur me fëmi dhe e sinqert mosha juaj të jet 40-50 për interesim më Kontaktoni në numrin 0041762166523 Watson ose Viber

Detale Profili

  • orari: 8 ohr
  • Pagesa: 500 franga Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti