Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

S P

8 orë/ditë

Kerkoj Kujdestare per Dajlin tim 5 Vjeqar. Mosha duhet te jet 20-30 Vjeqe.

Detale Profili

  • orari: 8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti