Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ardita Misini

vetem diten orë/ditë 1 vit eksperiencë

urgjend vendi nzvicer mosha 20-25

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: vetem diten
  • Pagesa: folim Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti