Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

S C (0)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam 23 vjece dhe dua te punoj si babysitter jasht vendit. Kam eksperience me femijet i dua shume dhe jam shum e qet.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: +600
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti

/komuniteti