Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Revi revi (0)

max 8ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje Jam 22vjece , kam kryes studimet e larta ne degen Ekonomike. Jam e interesuar te punoj si babysiter ne Ch. Nisja pas 10Tetorit Kush ka interes me ten bisedojme per kushte e punes. Pres vec familje serioze,kontaktonu ne nr tel +355 69 627 6030Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • max 8ore orë / ditë
  • Pagesa: 700fr
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti