Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Elbasan Jam kujdestare

Sonja Matohiti

orë/ditë 2 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 600 e larte
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti