Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Bekim dhe Iris Nuhiu

8 gjer 10 Ore ne dite orë/ditë

Kerkojm Person qe me te vertrat kujdesin do bej sikur qe te jet femiju apo i familjes se Vet. Po ashtu gjuhen gjermane te dije gjer diku banesen e keni Tek ne falas dhe rrugen. Na duhen dy Kujdestare qe te kene mundesine te nderrohen xhdo 3 muaj. Nese keni Interesse lajmerohuni. Sa me shpejte me Mire.

Detale Profili

  • orari: 8 gjer 10 Ore ne dite
  • Pagesa: 800 CHF Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti