Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Fatjona M (21)

orë/ditë

jam 22 vjecare , shum e dashur , e komunikueshme me femijet te seciles moshe , mun te ndihmoj me mirembajtjen e shtepis por jo me gatim pervecse per femijetDetale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa: 700
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti