Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Malishevë Kërkoj kujdestare

Ilirjana Krasnici

10 or orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kam një femij 4 muajsh dhe jetoj n zvicer kam nevoj per nje kujdestare që të bëhet pjes e familjes ton. Ju lutem me kontaktoni

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 10 or
  • Pagesa: Si pas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti