Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Mena Latifi (22)

orë/ditë

pershdentje, ofroj mesim plotesues per nxenesit fillor klasa 1-5, qe dy jave kam diplomuar ne Fakultetin e Edukimit dhe kam qene bursiste gjate viteve te studimeve. Kontaktoni 043-836-306 ose viber +38343836306Detale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti