Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Kërkoj kujdestare

Teuta M.

Mas marrveshje orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj urgente kujdestare per fmit te mi. 4 vjet edhe 1.8. me Kontaktoni: + Kerkoj urgente kujdestare per fmit te mi. 4 vjet edhe 1.8. me Kontaktoni: +41763792823 Paga 600 Franga+ 1 rruge Udhtimit. Mosha 25-35

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Mas marrveshje
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti