Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lezhë Jam kujdestare

Ana Gjoni

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj ne Zvicer me femijet. Jam e rregullt dhe serioze dhe me punen. Te interesuarit te lajmerohen ne kete nr ne WhatsApp +355697554099Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 800 CHF
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti