Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

S. Sadiku

Normal orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kërkojmë kujdestare për 3 fëmijë dhe punët tjera në amvisni si ushqim e pastrim . Vendi i punës ne Zvicërr . Kërkohet seriozitet , perkujdesje e sinqert , korrektësi dhe mosha 30 deri 50 vjeçe.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: Normal
  • Pagesa: 600 fr. Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti