Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Vahide Ziberi

8ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Me duhet nje babysitter prej Janarit

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8ore
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti