Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Argjira Kadriu GRAPCI GRAPCI

8:00 -16:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje grua serioze per pastrimin e shtepise dhe kujdesin e djalit 9 vjec! Tri dite ne jave(ose 4 dite ne jave-sipas marrveshjes). Orari i punes 8:00-16:30. Vendi i punes Prishtine- Lagjja Qershia afer Grand STORE(rrethi i cagllavices). Vetem te interesuarat serioze te lajmerohen ne 044 111-454.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8:00 -16:30
  • Pagesa: me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti