Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Misini Misini

Gjate dites orë/ditë 5 vite eksperiencë

KERKOJM NJE DADO PREI MAQEDONIS PER 2 FEMI 4 MUAJSH DHE 1 VJET E GJYSM DADO DUHET TE KET EXPERIENC ME FEMIJET PAGESA 500 Fr MOSHA 40 DERI50

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: Gjate dites
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti