Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Merita Topalli (0)

10 ore pune orë/ditë 2 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 10 ore pune orë / ditë
  • Pagesa: 700-800
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 7 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti