Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hena Bora

7:30/14:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare me pervoj ,femija eshte 9 muaj paga sipas marrveshjes orari 7:30 -14:00

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 7:30/14:30
  • Pagesa: 00000 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti