Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arta Zejnullahu

9 orë/ditë

Kerkojme nje kujdestare per mirembajtje te baneses 70m2, gatim, vajzen ta coj ne kopsht ne oren 10 deri 16. Kopshti prane baneses. Orari 8-17:00. Vendi, rruga B. Kujdestareja te jete e ndershme, besueshme dhe punetore.

Detale Profili

  • orari: 9
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti