Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Vesa Rexha (20)

Prej ores 8 deri ne ora 16:30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Mund te kujdesem per cilen do moshe te femijeve mundem me gatu per femiun edhe ndonjehere me pastru diqka nese ju duhetDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • Prej ores 8 deri ne ora 16:30 orë / ditë
 • Pagesa: 300
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti