Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Vogëlush - Kujdestaret

Kur përdoret kujdestarja
Nëse sapo ia keni nisur kërkimit për kujdestare, kurrë mos kini frikë, pasi ka shumë mënyra për...
6 gjëra që duhet ti di kujdestarja fëmijës tuaj
Zgjedhja e personit të duhur për këtë punë, mund të jetë një ndihmë dhe lehtësim i madh për...
5 gabimet themelore të prindërve rreth kujdestares
• Nuk e paguani kujdestaren për disa orë më shumë të cilat i ka kaluar duke u njoftuar me foshnjen...
Përparësitë dhe të metat e “shërbimit të gjyshërve”
Brengoseni nëse mund të keni sukses, të gjeni një kujdestare të mirë, të cilës do të mund ti...
Kujdestaritë e hoteleve
Sa duhet të jem e kujdesshme kur e le fëmijën në hotel? Nuk jam shumë e sigurtë kur e lë fëmijën...

/komuniteti