Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Çfarë shëron kanella e përzier me mjaltë


Kanella mund te perdoret ne forme pluhuri.

Psh: 1 kg mjalte me 7 luge gjelle me pluher kanelle. Kjo formule sherben per shume semundje si psh: infeksionin, mykun, diabetin, yndyrnat, impotencen tek burrat, problemet e stomakut, kolitin etj…!

Nuk ka kunderndikim dhe fenomen anesor. Pihet 3 here me nga 1 luge gjelle te holluar me caj ose me qumesht. 08/2012


e-mail print

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.