Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

ACTIVE BABY Pelena, produkt i avancuar me dizajn të ri!

Active Baby pelena gjithmonë në hap me kohën…

Që nga shpikja e pelenës së parë dhe e patentuar më 1948 nga Valerie Hunter Gordon, produktet janë avancuar shumë. Ato zakonisht mund të përfshijnë pëlhurë të brendshme e cila e mban lagështin për të paralajmëruar nënën apo kujdestaren që fëmiu ka urinuar.

Active Baby pelena është prezent në tregun tonë që nga viti 2004, me synim që në vazhdimësi të përparoj sa i përket kualitetit dhe dizajnit kurse investimet bëhen gjithnjë duke menduar për kujdesin ndaj fëmijëve tanë.

Sot prezantojmë produktin e avancuar Active Baby pelena me shtresë më të hollë, super-absorbues,veshë elastik dhe fleksibil, barrierë anësore, shtresë të sipërme e përbërë nga një pëlhurë e butë, performancë të lartë të përthithjes, formë 3D të tamponit, pëlhurë e jashtme e cila mban lekurën e fëmiut të thatë, si dhe sistemi I mbërthimit “liro dhe shtrëngo”.

ACTIVE BABY Pelena, produkt i avancuar me dizajn të ri!

Të gjitha këto ndryshime me çmim të njëjtë në treg!

Rëndësia e ndërrimit të pelenave është shumë e madhe, sidomos tek fëmijët e porsalindur.

Ato rekomandohet të ndërrohen pas çdo ushqimi, kur fëmiu të këtë urinuar dhe pasi pelena të jetë lagur.

Pelenat janë të ndara në madhësi të ndryshme si : Mini (3-6kg), Midi (5-9kg), Maxi (9-18kg) dhe Junior (12-25kg), të gjitha këto madhësi mund t’i gjeni në tregun tonë nën brand-in Active Baby Diapers.

Active Baby, rehati për bebet.

Për më shumë na vizitoni në: https://www.facebook.com/Activebabydiapers/

apo web adresën: http://www.activebabydiapers.net/.

 

* Artikull i sponzorizuar nga Active 

/komuniteti