Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Faculetat e lagura Huggies

Faculetat e lagura Huggies janë ndihmesa më e mirë për ju. Janë të testuara dermatologjikisht, hipoalergjike dhe pastrojnë 99% të mikrobeve pa përdorur alkohol apo ndonjë kemikalje të dëmshme. Aroma e tyre e lehtë dhe përbërja nga aloe vera i bëjnë ato ideale për përdorim të jashtëm.

 

Largojnë mikrobet

Faculetat e lagura Huggies janë të testuara dermatologjikisht, është vërtetuar se ato largojnë 99% të mikrobeve, pa përdorim të ndonjë kemikaljeje të dëmshme.

 

Letra Hipoalergjike

Faculetat e lagura Huggies janë hipoalergjike dhe pa alkohol, me përbërje nga aloe vera.

 

Ideale në çdo vend, në çdo kohë

Ideale për çdo përdorim, që nga pastrimi i duarve, fytyrës dhe trupit të fëmijës, faculetat e lagura Huggies ofrojnë pastrim të përkryer në çdo vend, në çdo kohë.

 

Përbërja e faculetave

Për çdo faculetë të lagur Huggies ne përzgjedhim me kujdes çdo përbërës për lëkurën delikate të bebit tuaj. Përderisa disa përbërës nuk janë emra shumë të njohur për ju, secili nga ata është zgjedhur me kujdes për qëllime të veçanta.

Ne përdorim UJË për të larguar papastërtitë nga lëkura e bebit tuaj. Pa dyshim, është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre herë.

 

* Sponzorizuar nga Huggies

Edona Evelina (3 muaj më parë)
Faculetat e lagura firmato Huggies vajza ime ka qene aq alergjike ne to sa qe mka qudit qysh mundet femija deri ne at gjendje me ardh prej nje faculete te lagur !!

/komuniteti