Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Pelenat Sleepy Sensitive

A keni dëgjuar për pelenat më të reja në tregun tonë?

A keni dëgjuar për pelenat e vetme në tregun tonë që janë prodhuar me ujë të destiluar?

A keni dëgjuar për pelenat e vetme që përmes rregullatorit të lagështisë tregojnë masën e lagështisë së pelenës?

 

Pikërisht përgjegjjen e këtyre pyetjeve e gjeni tek Pelenat Sleepy Sensitive!

Pelenat Sleepy Sensitive janë pelena të prodhuara në mënyrë natyrale dhe të vetmet të prodhuara me ujë të destiluar që shërbejnë për një përkujdesje të butë të foshnjës.

Pelena Sleepy Sensitive ofron zgjedhjen më të mire të mundshme të foshnjeve përmes cilësisë dhe butësisë së pelenës dhe njëkohësisht përmes shiritit tregues të lagështisë së pelenës i ofron Nënave një komoditet në aspektin e ndërrimit të pelenës tek foshnja në kohë të rregullt.

Pelena Sleepy Sensitive gjatë përdorimit në vazhdimësi krijon hapësirat për depërtimin e ajrit që ofrojnë një komoditet dhe pastërti për lëkurën e njomë të foshnjës.

Shtresa e mbrendshme e Pelenave Sleepy Sensitive është e butë dhe e prodhuar pa ngjyrues artificial që mundëson një pastërti dhe dezinfektim të lëkurës së foshnjës, e mbron atë nga skuqjet eventuale dhe e rigjeneron lëkurën pas çdo përdorimi.

 

Pelenat Sleepy Sensitive,

sepse foshnja Juaj gjithmonë meriton më të mirën.

 

Pelenat Sleepy Sensitive mund ti gjeni në gjithë tregun e Kosovës me super çmim.

Distributor i autorizuar:

Exclusive SHPK

Zona Industriale, rr. Aziz Abrashi

Prishtine, Kosove

Tel: +383 38 601 150

Fax: +383 38 601 151

email: info@exclusive-team.com

www.exclusive-team.com

 

* Artikull i sponzorizuar nga Exclusive SHPK

/komuniteti