Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Anita Kukaj

Përshëndetje gra a dini naj gru qe qet veksh rrethin gjilanit?

/komuniteti