Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Arta V

Gabimet jane njerezore, falja eshte hyjnore...fal edhe kur nuk mundesh.

/komuniteti