Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

A ka sherim gjendja e bashkeshortit tim?
Komente (1)
(1 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Globi Globi (1 vite më parë)
Medikamente per rritjen e numrit te spermatozoideve
Komente (1)
Dori Dori (1 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Xona Krasniqi (1 vite më parë)
Faleminderim per Dr. Danin
Komente (1)
(1 vite më parë)

/komuniteti