Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Gjendra tiroide
Komente (1)
** Shqipe ** (2 javë më parë)
Rreth spermatozoidit
Komente (1)
Mile M (6 muaj më parë)
Spermograma!
Komente (1)
Natalia Neta (7 muaj më parë)
Analiza spermograme
Komente (1)
Glaus Koj (8 muaj më parë)
Analizat e meparshme te bashkeshortit
Komente (1)
Shkurte Hajdari (8 muaj më parë)
Efekte anesore te tableteve
Komente (1)
Nuri Aliu (9 muaj më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Dona Dona (9 muaj më parë)
Rezultatet e spermogrames
Komente (1)
Regi Guljemi (9 muaj më parë)
Varicocele testis
Komente (1)
Alea Morina (9 muaj më parë)
Rezultatet e analizave
Komente (1)
Adelina Xhelili (11 muaj më parë)
A mund te na e komentoni kete analize?
Komente (1)
Sumejja Sumejja (11 muaj më parë)
Rezultatet e spermes
Komente (1)
Shkurte Hajdari (12 muaj më parë)
Hernia inguinalis lat.dex a shkakton probleme ne testikuj?
Komente (1)
Alea Morina (12 muaj më parë)

/komuniteti