Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Zbokthi i tepert
Komente (1)
Vera Vera (3 vite më parë)
Skuqje tek te pasmet e bebes
Komente (1)
Eri Caushi (3 vite më parë)
Nishanet tek i posalinduri
Komente (1)
Linda Maloku (4 vite më parë)
Gishtat e kembes
Komente (1)
Arbnona Elezi (4 vite më parë)
Floket e vajzes
Komente (1)
T L (4 vite më parë)
Terapi per floke
Komente (1)
Alea Morina (4 vite më parë)
Renia e flokeve
Komente (1)
(4 vite më parë)
Kruarje e stomakut ne shtatezeni
Komente (2)
Mirdita Sulemani (4 vite më parë)
Shfaqja e nishaneve
Komente (1)
(4 vite më parë)
Lyerja e flokeve ne shtatzeni
Komente (1)
Elsa Sulejmani (4 vite më parë)
Zbokthi dhe renia e flokut
Komente (1)
Um-mu-tarik-jara . (4 vite më parë)
Tretmanin me plazem autologe
Komente (1)
Dona Dona (4 vite më parë)
Infeksioni Kandida
Komente (1)
Lea Ida (4 vite më parë)

/komuniteti