Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Renja e flokeve ne pjesen e siperme te kokes
Komente (1)
Alea Morina (2 vite më parë)
Njolle ne pjesen e pellembes se duarve
Komente (1)
Vjollca Muco (2 vite më parë)
Trajtimi i striave
Komente (1)
Ina Ina (2 vite më parë)
Stafilococ.A. Hemolitic
Komente (1)
Marsida Marsida (2 vite më parë)
Lytha te vogla
Komente (1)
Lindaa Lindaa (2 vite më parë)
Kallo ne kembe
Komente (1)
Danela Krasniqi (2 vite më parë)
Vitiligo
Komente (1)
Zana Hajdari (2 vite më parë)
Kruarje e kokes
Komente (1)
Mirvete Mustafa (2 vite më parë)
Lekura e irrituar te femiu dy vjec
Komente (1)
Ummi Muhamed (2 vite më parë)
Lodhja e tepert!
Komente (1)
Jona ♥ (2 vite më parë)
Shenjat
Komente (1)
Albulena Hajrizi (2 vite më parë)
Pucrrat ne fytyre
Komente (1)
Labinota Kadriu (2 vite më parë)
Kurja tek femijet
Komente (1)
Leoparta Leoparta (2 vite më parë)