Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Konfuze me pergjigjen e mjekes

Kam bere testin per shtatzani dhe me ka dale pozitiv, e bera edhe analizen beta hcg dhe me ka dale 177.1. Mjekja ku kontrollohem me tha qe vlera eshte shume e ulet dhe duhet percjellur gjendja, ndersa shkova tek nje mjeke tjeter dhe me tha qe gjithcka eshte ne rregull. Me jepni edhe nje mendim ju lutem.

Em Mm (9 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Ajo qe pershkruan, tregon see shtatzenia eshte e pranishme.

Por te rekomandoj qe pas dy-tre diteve te perseritesh beta hCG per te vleresuar ecurine e shtatzenise.

Gjithe te mirat.

/komuniteti