Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

A ndikon eutiroks ne ciklin mujor?

Pershendetje, zakonisht kam pasur cikel mujor jo dhe aq te rregullt ne data por brenda muajit por te pakten vinin muaj per muaj, tani cikli i fundit ka qene ne dt 30 shtator, jam e shqetesuar, nderkohe mjekohem me eutiroks per tiroiden, mos ndoshta ndikon kjo?

Ani Osmena (6 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Anisa

Crregullimeve menstrual vjen edhe nga mosfunksionimi normal i gjendjes tiroide. Ndaj kontakto nje mjek gjinekolog per te vete ekzaminime suplementare per te rregulluar ciklin me terapi medikamentoze.

Gjitha te mirat.

/komuniteti