Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Gjak gjatë urinimit

Përshëndetje e nderuar gjinekologe, deshta tju pyes dicka unë jam e martuar që 4 muaj dhe kam marëdhënie të rregullt seksuale, mirëpo dy ditët e fundit urinoj shpesh dhe në fund të urinimit më dalin disa pika gjakë vallë ju ka ndodhur juve kjo gjë mos është ndonjë infekcion apo?

Anita Jusufi (6 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Anita,

Shenjat tregojnë për një infeksion urinar. Për ta vërtetuar këtë bëj një analizë dhe kulturë të urinës me anë të të cilës mjeku do të zgjedhë preparatin mjeksor më të efekshëm.

Të uroj shërim të shpejtë.

Anita Jusufi (6 muaj më parë)
E nderuara gjinekologe, per [far arsye ndodh kjo dhe a eshte e rezikshme, serioze dhe perderisa jam ne kete gjendje a mund te kem maredhenie apo duhet te pushoj deri sa te sherohem?

/komuniteti