Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Levizjet e bebit

Pershendetje doktor.Une jam javen15 +2 te shtatzanise dhe nuk eshte shtatzania e pare.Ju lutem a me ndihmoni se fillova te shqetesohem.Ende nuk e ndiej levizjet e bebi apoe nde eshte heret per kete?Ju lutem te me sqaroni pak këtë nëse keni mundësi?Ju falemnderit për bashkpunim...

Andra Lunja (3 muaj më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje.

Nese keni bere vizite te gjinekologu dhe ka thene qe cdo gje eshte ne rregull atehere nuk keni arsye per shqetesim. Nsonjehere levizjet e frytit degjohen me heret, ndonjehere me vone.

 

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Specialist gjinekolog - obsteter.

Andra Lunja (3 muaj më parë)
Flm shume.Se kontrollin e kam javen e ardhshme ngase isha oar a3 jave eme tha pas 4 javesh.Per ate arsye u drejtova juve para se te shkoj te gjonekolgu.Ju falmnderit shume per bashkepunimin tuaj...

/komuniteti