Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Ovulacioni

Prsh doktor ciklin e fundit e kam pasur me 24.03 e kam te rregullt cdo 28 dite simbas jush kur i kam ditet me fertile per te ngelur shtatezen a ka ndonje problem mbas maredhenies dalja jasht e nje pjese te spermes? cdo te mire

Shkurta Berisha (3 muaj më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje

Nese cikli eshte i rregull dhe zgjate 28 dite atehere periudha fertile eshte nga dita e 12- 15. Nese nje pjese e spermes mbas marredhenieve del jashte nuk duhet te kete ndonje problem.

 

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Specialist gjinekolog - obsteter

Rinda (3 muaj më parë)
Pershendetje a jan te njejta shenjat e ciklit nese je shtatzen

/komuniteti