Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Shkaku i abortit

Prsh...Un kisha abort para 3 jave ne javen e 9 por beba ishe zhvillu deri 7 jav e mu dasht me pastru ne kyretazh.. Pas abortit ende skam ber kontroll por analizat kam ber vetem pasqyren e gjakut dhe urinen mkan dale mire edhe keto analiza toxoplasmosa igm negativ toxoplasmosa igg negativ cmv igm negativ cmv igg pozitiv (11.6) chlamydia - A mund tjet kjo xmv pozitiv shkak i abortit apo duhet te bej edhe ndonje analiz tjeter.. Theksoj se kjo eshte shtatzania ime e dyte e aborti par.. Ju prsh

Dina Asani (1 vite më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje.

Nuk keni nevoje te beni asnje analize shtese mirepo duhet te beni nje kontrolle me ultraze te gjinekologu per te pare gjendjen e mitres.

 

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Specialist gjinekolog - obsteter

Tel. + 383 44 120 609

/komuniteti