Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Marredhenia intime pas injeksionit pregnyl

Prsh dr. Sot ora 13, e kam mar injekcionin pregnyl mjekj@ me tha sonte neser dhe pasneser te kem marredhenie mirepo simbas jush sa eshte efektive dhe kualitative sprema cdo nate pasi nga cka arita te lwxoj nuk ka efekt shtatzania me maredhenie cdo nate?

Shkurta Berisha (3 muaj më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje

Nese keni marre Pregnyl sot ateher te keni marredhenie neser dhe pasneser eshte rekomandim i sakte i mjekut qe e ka ordinuar pasi edhe pse koncentrimi i spermes ne diten ne vijim eshte me i vogel e ka anen e vet pozitive sepse behet grumbullimi i spermatozoideve te levizshme progresive ne numer me te madh.

 

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Specialist gjinekolog - obsteter

Tel. + 383 44 120 609

/komuniteti