Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Rreth veshkave

Prsh doktor Kam dhimbje tek veshkat me rrin te mpira gjithashtu dhimbje kam edhe tek kembet, dhe djegje gjat urinimit. Thekdoj se ka 10 muaj qe kam lindur vajzen dhe menjeher pas lindjes kam pas problem me urinimin nuk kam mundur te urinoj per 2 jav vetem se me kateter. Nga qka munde te jen keto dhimbje dhe ku duhet te drejtohem tek mjeku gjinekolog apo ku? Do me ndihmonit me prgj tuaj.

Mirjeta 1 (3 muaj më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje,

Per keto ankesa te cilat i keni pershkruar se pari duhet te konsultoheni me nje gjinekolog.

 

Dr. Sh. Ramadani

Specialist gjinekolog -obster

/komuniteti