Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Te teshurat gjate shtatzenise

Prsh doktor,ju falemenderoj per keshillat nga ana juaj.Kisha nje pyeje ne lidhje me teshimen ne shtatzeni jam shtatzen ne javen 5+5 pyetja ime eshte se a pengon e teshura dicka ne zhvillim e fetusit gati dy dite me ka kapur e teshmja dhe here pas here kam hunde te bllokuara nuk eshte se kam grip ndoshta jam e ftohur te henen e kam ne kontroll tek gjinekologu per te degjuart te rahurat e para te fetusit por si mendoni ju doktor a shkakton ndonje problem e tashura e teper?

Shkurta Berisha (1 vite më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje

Te teshurat nuk shkaktojne kurfare probleme gjate shtatzenise.

 

Dr. Mr. Sc. Shoend Ramadani

Specialist gjinekolog - obsteter

/komuniteti