Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Vonese e ciklit 2 jave, testi negativ

Prsh, kam 25 vjet. Muajin e kaluar kemi tentuar per shtatzani mirpo pa sukses. Kete muaj me eshte vonuar cikli 2 jav mirpo testi me del negativ? A eshte ndonje gje serioze, a duhet te shkoj te gjinkologi per ndonje kontroll ?

Lind1994 L (3 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Vonesat ne cikel nese nuk kemi pranin e ndonje shtatzenie jane shpeshhere perzistimi i ndonje folikuli i cili nuk ka pelcitur ne kohen e duhur. gjithesesi se duhet te konsultohet gjinekologu dhe ta qartesoj gjendjen me ultraze.

 

Dr. Mr. Sc. Shpend N. Ramadani

Obstetrician and Gynecologist Specialist

T. +383 44 120 609

/komuniteti