Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Igg dhe igm

Pershendetje qka dmth igg pozitive dhe igm negative ju lutem nese me pergjigjeni

Lule E Bukur (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Igg pozitive , do te thotë se infeksioni ka qenë i pranishëm.

Igm negativ, do te thotë se infeksioni nuk eshte i pranishëm.

Gjithe te mirat.

/komuniteti