Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Qafa e lenduar e mitres

faleminderit qe gjeni kohe per tu pergjigjur, Si rezultat i kolposkopit rezultoj qe kam qafen e mitres se lenduar,, pap testin e bej regullisht, por qe dua te nderhy ne kete pjes te qafa e mitres, si mendoni ju ka sherim nqs nderhy edhe pae gjinekologu mka then se sesht shqetsuse, por un dua te nderhy, me tregoni sa jane gjasat e sherimit komplet,, gjithashtu edhe dicka a mund tjet kjo shkak i paraqitjes se kondilomave, faleminderit

Azra ?? (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Arza

Prania e kondilomave eshte shkak i gjendjes qe pershkruan per qafen e mitres. Ndërhyrja ne qafen e mitres eshte e nevojshme dhe efikase per gjendjen shendetsore.

Gjithe te mirat.

/komuniteti