Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Bera strishen vaginaleoor pozitiv!

Epitelie me shumice. mjekja me sygjeroj polygynsx ovul per 12 dite .mos eshte e nevojshme edhe mjekim oral. po mjekimi me neo penotran mos eshte me i mire ne kete rast?ju faleminderit

Migena Gjergji (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Migena

Me dergon rezultatin e analiza qe ke kryer, per te dhene nje mendim per trajtimin medikamentoz.

Gjithe te mirat.

Pershendetje. (12 muaj më parë)
Rezultati i analizes se secrecionit vaginal. Soor pozitiv. Trikonom negativ.Shkalla ii. Epitelie me shumice

/komuniteti