Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

A eshte mjekimi i duhur ne rastin tim?

Pershendetje do doja ndihmen tuaj per kete rast mbas analizave te bera kam rezultuar soor++ gardnerela+ bakterie shume shkalla e pastertis e trete dhe candida albicans mjekimi i marre eshte augementin 625 15 tb 2x1 vitamine c 20tb meliora nga mykograma nystatine sensibel klotrimazole sensibel econazole sensibe doja te pesje nqs eshte mjekimi i duhur

Ersa Ersa (2 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Ersa

Vazhdo trajtimin qe te ka rekomanduar mjeku.

Uroj te sherohesh sa me shpejt.

 

/komuniteti