Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Sekrecioni vaginal

Dr.M.Keta bere analizen e sekrecionit vaginal dhe rezultati ishte soor pozitiv.Trikon negativ .Shkalla ii.Epitele me shumice .Doktoresha me dha poligymax 1*12 dite.A eshte e mjaftueshme .Mos duhet eshe mjekim nga goja.Cfar me sygjeroni ju lutem.Pune te mbare

Migena Gjergji (12 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Migena

Sipas analiza qe shkruan, me e udhes do ishte qe trajtimi te bej vetem me antimykotik si nga goja dhe lokal.

Shpetim te shpejte

/komuniteti