Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Gjendra tiroide

Pershendetje! Jam 10 jave shtatzane, i kam bere anlizat e gjendres tiroide dhe rezultatet jane keto: tsh 0.18 ft3 6.3 dhe ft4 15.8. Deshta t'ju oyes nese ka vend per shqetesim?!

Mimoza Xhaferi (7 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Mimoza

Te rekomandoj te keshillohesh me mjekun endokrinologji per vlerat e ketyre analizave.

Ai do te rekomandoj trajtimin e domosdoshëm nese do jete e nevojshme.

Te uroj shtatzeni te mbare

/komuniteti