Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Hernia diafragmatike

Pershendetje jam ne mujin e 7 te shtatzani dr ka vrejt tek beba nje problem se ka herni diafragmatike pas lindjes do te intervenohet me operacion sa esht e rrezikshme per femijen ky problem faliminderit per pergjigjjet

Ana Ana (5 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Ana

Nese ndërhyrja operatore realizohet me sukses, problemi tek femija nuk do ekzistoj .

Te uroj shtatzeni te mbare.

/komuniteti